+387 55 490 445; +387 55 490 446

JKP "GRADSKO GROBLjE" DOO Bijeljina

JKP "Gradsko groblje" DOO Bijeljina

Od svoga osnivanja 2014. godine
JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina

Nastoji da radi predano i savjesno, te da se prepoznaje po visoko nivou lične odgovornosti i profesonlaizma u radu, što je i osnovna misija ovog Preduzeća.

pročitaj više
down

O NAMA

JKP "GRADSKO GROBLjE" DOO BIJELjINA

Dana 12. decembra 2014. godine, upisano je u sudski registar Javno komunalno preduzeće ,,Gradsko groblje” DOO Bijeljina, na osnovu Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća ,,Gradsko groblje” DOO  Bijeljina Skupštine Grada Bijeljina broj: 01-022-91 /14 od 13. novembra 2014. godine, kao samostalno preduzeće i pravni nasljednik A.D. ,,Komunalac” Bijeljina u oblasti obavljanja pogrebnih i pripadajućih dijelatnosti.

             Skupština Grada Bijeljina na sjednici održanoj 27. maja 2015. godine donosi  Odluku o grobljima i pogrebnoj djelatnosti na području grada Bijeljina kojom su definisana sva bitna pitanja od značaja za upravljanje  grobljima i vršenje pogrebne dijelatnosti na području Grada Bijeljina.

            Sjedište firme prvobitno registrovano u ul. Nikole Tesle br. 6. a izmjena sjedišta je izvršena naknadno, što je Skupština Grada i usvojila u svojoj Odluci o izmjeni odluke o osnivanju JKP ,,Gradsko groblje” DOO  Bijeljina, a sada se Preduzeće nalazi na adresi ul. Panteliska br. 150, Bijeljina.

            Osnivač Preduzeća je Grad Bijeljina.

U svom asortimanu JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nudi po najpovoljnijim cijenama u gradu: transport pokojnika, usluge korištenja mrtvačnice, salu za pomene malu i veliku, kovčege, sarkofage, polusarkofage, krstove, tekstil za opremanje kovčega i svu prateću opremu za dostojanstven ispraćaj najmilijih na vječno počivanje.

Pored svega navedenog JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nudi i veliki izbor cvijetnih aranžmana od prirodnog i vještačkog cvijeća

 

JKP "GRADSKO GROBLjE" DOO BIJELjINA

NOVOSTI

POSLEDNjE NOVOSTI

USLUGE

PRODAJA KOVČEGA

RASPOREDSAHRANA

RASPOREDSAHRANA

DALjE
OBRASCIPREUZIMANjE

OBRASCIPREUZIMANjE

DALjE
JAVNENABAVKE

JAVNENABAVKE

DALjE

Odluka o neradnom danu

PREUZMI

Obavještenje o neobavljanju sahrana na Veliki petak i Vaskrs

PREUZMI

Obavještenje za Udruženje penzionera - Bijeljina

PREUZMI

Odluka o o pristupanju postupku javne nabavke usluga

PREUZMI

Obavještenje o radnom vremenu 3a Vaskršnje praznike

PREUZMI

Obavještenje o radnom vremenu za 1,2 i 9 Maj

PREUZMI

Odluka o radnom vremenu od 04.01.2019.godine

PREUZMI

Obavještenje o radnom vremenu za Vaskršnje praznike

PREUZMI

Obavještenje o radnom vremenu za 1,2 i 9 Maj 2019. godine

PREUZMI