+387 55 490 445; +387 55 490 446

JKP „GRADSKO GROBLjE" DOO Bijeljina

O NAMA

JKP "GRADSKO GROBLjE" DOO BIJELjINA

Dana 12. decembra 2014. godine, upisano je u sudski registar Javno komunalno preduzeće ,,Gradsko groblje” DOO Bijeljina, na osnovu Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća ,,Gradsko groblje” DOO  Bijeljina Skupštine Grada Bijeljina broj: 01-022-91 /14 od 13. novembra 2014. godine, kao samostalno preduzeće i pravni nasljednik A.D. ,,Komunalac” Bijeljina u oblasti obavljanja pogrebnih i pripadajućih dijelatnosti.

             Skupština Grada Bijeljina na sjednici održanoj 27. maja 2015. godine donosi  Odluku o grobljima i pogrebnoj djelatnosti na području grada Bijeljina kojom su definisana sva bitna pitanja od značaja za upravljanje  grobljima i vršenje pogrebne dijelatnosti na području Grada Bijeljina.

            Sjedište firme prvobitno registrovano u ul. Nikole Tesle br. 6. a izmjena sjedišta je izvršena naknadno, što je Skupština Grada i usvojila u svojoj Odluci o izmjeni odluke o osnivanju JKP ,,Gradsko groblje” DOO  Bijeljina, a sada se Preduzeće nalazi na adresi ul. Panteliska br. 150, Bijeljina.

            Osnivač Preduzeća je Grad Bijeljina.

U svom asortimanu JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nudi po najpovoljnijim cijenama u gradu: transport pokojnika, usluge korištenja mrtvačnice, salu za pomene malu i veliku, kovčege, sarkofage, polusarkofage, krstove, tekstil za opremanje kovčega i svu prateću opremu za dostojanstven ispraćaj najmilijih na vječno počivanje.

Pored svega navedenog JKP „Gradsko groblje“ DOO Bijeljina nudi i veliki izbor cvijetnih aranžmana od prirodnog i vještačkog cvijeća

 

JKP "GRADSKO GROBLjE" DOO BIJELjINA
JKP "GRADSKO GROBLjE" DOO BIJELjINA

O NAMA

JKP "GRADSKO GROBLjE" DOO BIJELjINA

JKP "Gradsko groblje" DOO Bijeljina obavljajući poslove pogrebne djelatnosti i sagledavajući značaj i osjetljivost ove oblasti, obezbjeđuje normalno funkcionisanje i rad dvadeset četiri sata dnevno, tokom cijele godine. Svojim odnosom pri pružanju pogrebnih usluga teži ka stalnom povećanju kvalitetu nivoa usluga, kako u osnovnoj djelatnosti, ukopima, opremanju, prijevozu umrlih, tako i u poslovima koji su u službi osnovne djelatnosti, uređenju održavanju groblja i drugim uslužnim radovima. U trenutcima gubitka najbližih, kada su ljudi blokirani tugom i bolom posebnom psihofizičkom stanju, u stresnoj situaciji sa intezivnim emotivnim nabojem, JKP "Gradsko groblje" DOO Bijeljina nastoji da uvijek radi predano i savjesno, da se prepoznaje po visokom nivou lične odgovornosti i profesionalizma u radu. Nastoji da sve poslove vezane za ukop obavlja blagovremeno i korektno uz dostojanstveno poštovanje umrlih i njihovih porodica.